Dárcovství

V Charitním domově Moravec poskytujeme sociální služby klientům pocházejícím z různých krajů České republiky. Našim cílem je uspokojovat přání našich klientů v celém rozsahu jejich individuálních požadavků. V průběhu naší existence se snažíme nabídku našich služeb stále rozšiřovat a zkvalitňovat natolik, abychom mohli dosahovat spokojenosti našich klientů.

Aby naše služby mohly být dokonalejší a cílenější, dovolujeme si oslovit Vás, jimž není lhostejný osud seniorů v domovech pro seniory, a požádat tak o pomoc a podporu v podobě sponzorského daru. Pokud byste našemu domovu měli zájem finančně či materiálně přispět, budeme velice rádi a vděční, že se nás rozhodnete podpořit. Forma daru bude sjednána              po vzájemné dohodě a samotný dar bude podléhat oficiální darovací smlouvě se všemi jejími náležitostmi. Veškerá Vaše pomoc bude využita ku prospěchu našich klientů, tj. seniorů. Vaše pomoc v této podobě bude použita např. na zkrášlení interiéru společenských prostor,                na společenské a kulturní akce, na každodenní volnočasové aktivity, rehabilitační                    nebo zdravotní pomůcky, popř. na Vámi zvolenou činnost nebo konkrétní pomůcku aj.

Zde je číslo účtu, na který poputují Vaše příspěvky na pomoc klientům domova: 1623530379/0800 (do poznámky prosím uveďte - finanční dar).

Velice si Vašeho zájmu vážíme a zároveň nabízíme možnost zveřejnění reklamy Vaší firmy         či jinou formu prezentace.

Děkujeme všem, kteří nám pomoc a podporu již poskytli, i těm, kteří v budoucnu pomohou.

• Anonymní dárci
  • Ježíškova vnoučata