Videohovory

videohovorVideohovory - SKYPE, MESSENGER, WHATSAPP

V návaznosti na státem nařízená opatření si uvědomujeme, že tato situace je nepříjemná pro naše klienty, stejně jako pro Vás, jejich blízké, kdy všem chybí tolik potřebná komunikace. Z tohoto důvodu jsme zřídili možnost videohovorů prostřednictvím aplikací SKYPE,                                                                                MESSENGER nebo WHATSAPP.                                                                                                  Videohovor je možné sjednat prostřednictvím formuláře                                                                na webu www.ahojbabi.cz, kde vyberete příslušnou budovu                                                          a vyberete vyhovující čas. V případě nejasností můžete                                                                o pomoc a radu kontaktovat sociální pracovníky:                                                                            - Michaela Brožová, DiS. – 777 101 891,                                                                                        Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo                                                                                                  - Bc. Jana Křepelková, DiS. – 775 884 439,                                                                                    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , kteří Vám ochotně poradí                                                            a vysvětlí uvedený systém.                                                                                                              Aby se dostalo na všechny, prosíme, respektujte maximální                                                          dobu hovoru 20 min.

Tuto cestu nám pomohli realizovat společnost Philip Morris ČR a.s. (ve spolupráci s Asociací poskytovatelů sociálních služeb ČR a Nadací Charty 77) a firma Prolog, kteří nám darovali tablety, díky nimž jsme nyní spustili audiovizuální komunikaci.                                              Oběma společnostem ze srdce děkujeme za darování tabletů, které v této nelehké době mohou být alespoň malým mostem k rodinám a blízkým našich klientů.

Věříme, že tuto možnost spojení s Vašimi blízkými uvítáte a oceníte.