My všichni posíláme velké díky

my všichni_děkujeme_-_foto_4My všichni posíláme velké díky

Všichni zaměstnanci posílají opět velké díky za další dary předané našemu Domovu. Stále se hlásí lidé, kteří na nás myslí a chtějí pomoci, vozí nebo posílají vlastnoručně ušité roušky (ZŠ a MŠ z Křídel, z Nedvědice, Suspect Animal, …). Jsou před námi dlouhé týdny - a obáváme se, že i měsíce, takže se hodí doslova každý kus. Děkujeme ale nejen                                                                    za roušky, ale i za další dary a vlastně jakoukoli materiální                                                            i nemateriální podporu a povzbuzující vzkazy. Obrovská                                                                vlna solidarity a pomoci, kterou nás zahrnujete, je opravdu                                                            neskutečná a my děkujeme všem, kteří nám pomáháte!

Poděkování patří:                                                                                                                            - EPH (Energetický a průmyslový holding a.s.) a J&T, za dodávku respirátorů                              - DF PARTENR, VIKTOR trade s.r.o., ALIMPEX food a.s., za dezinfekční přípravky          - NUTRICIA a.s., Žďárský 3D tisk, Chcipomoct.czVUT BRNO, za ochranné štíty                  - HARLEY - DAVIDSON BRNO, za dezinfekční přípravky a dodávku roušek                             - BOVYS s.r.o., za pravidelnou dodávku ovoce a zeleniny s vysokým podílem vitamínu C,            pro všechny klienty i zaměstnance domova, a to zdarma 2x týdně                                    - DARODĚJKY, GLS, za sladké dobroty                                                                                        - ŽELETAVSKÉ SÝRÁRNY, za velký objem různých druhů sýrů pro klienty domova

Omlouváme se, že zde nemůžeme vyjmenovat všechny dárce. V současné situaci to není          v našich silách. Je vás skutečně mnoho, někteří jsou zcela anonymní.                                        Za tyto milé a v současné době velmi užitečné dary moc děkujeme!