Dobrovolná sbírka - "Darujte úsměv"

19.11.2018

Většina z nás v aktivním věku se s oblibou scházívá na rozsvěcování vánočních stromečků, které jsou v čase vánočním vyhledávaným místem většiny náměstí - měst, obcí, vesniček…. Rádi bychom tuto událost dopřáli i těm, kteří se již na svá náměstí nedostanou.

Proto se organizace FreeRun Helps rozhodla, že letos vykouzlí úsměv na tváři klientům Charitního domova Moravec a společně přispěje na osvětlení vánočního stromu, který se tak stane dominantou celého areálu domova pro seniory. Umožní tak jeho obyvatelům silnější vánoční prožitek, kdy budou moci obdivovat stromeček výhledem ze svých pokojů.

Charitní domov Moravec velice děkuje organizaci FreeRun Helps, že pro něj pořádá dobročinnou sbírku v rámci projektu Vyzvi se!

Dáváme možnost mít hřejivý pocit u srdíčka i vám všem, pokud máte zájem, připojte se finančním darem i Vy... Pomůžete nám darovat úsměv těm nejstarším.

Příspěvky prosím posílejte na číslo účtu 1006995007/2700 s poznámkou "úsměv".

DěkujemeUsmívající se