SPONZORSTVÍ

V Charitním domově Moravec poskytujeme sociální služby uživatelům, pocházející z různých krajů České republiky. Našim cílem je uspokojovat přání našich uživatelů v celém rozsahu jejich individuálních požadavků. V průběhu naší existence se snažíme nabídku našich služeb stále rozšiřovat a zkvalitňovat natolik, abychom mohli dosahovat spokojenosti našich uživatelů.

Aby naše služby mohly být dokonalejší a cílenější dovolujeme si oslovit Vás, jimž není lhostejný osud seniorů v domovech pro seniory, a požádat tak o pomoc a podporu v podobě sponzorského daru. Pokud byste našemu domovu rádi finančně či materiálně přispěli, budeme velice rádi a vděční, že se nás rozhodnete podpořit. Forma daru bude sjednána po vzájemné dohodě a samotný dar bude podléhat oficiální darovací smlouvě se všemi jejími náležitostmi. Veškerá vaše pomoc bude využita ku prospěchu našich uživatelů, tj. seniorů. Vaše pomoc v této podobě bude použita např. na zkrášlení interiéru společenských prostor, na společenské a kulturní akce, na každodenní volnočasové aktivity, rehabilitační nebo zdravotní pomůcky, popř. na Vámi zvolenou činnost nebo konkrétní pomůcku aj.

Zde je číslo účtu, na který poputují vaše příspěvky na pomoc našim uživatelům: 1623530379/0800.

Děkujeme všem, kteří nám pomoc a podporu již poskytli, i těm, kteří v budoucnu pomohou.

Velice si toho vážíme a zároveň nabízíme možnost zveřejnění reklamy Vaší firmy či jinou formu prezentace.